Fordeler

Klubbgiver gir din klubb eksklusiv tilgang til Fundraise Up, en verdensledende innsamlingsplattform som kontinuerlig utvikles for å sikre suksess med innsamlingen. I motsetning til andre donasjonssider, eier dere all giverdata på plattform. Vi tilbyr en kostnadseffektiv løsning uten løpende gebyrer og kun en liten transaksjonsavgift som giverne har muligheten til å dekke.»

Kampanjesider

Det har aldri vært enklere å lage engasjerende donasjonssider. Med Campaign Pages kan du raskt opprette, tilpasse og lansere donasjonssider som gir raskere inntektsvekst

Digital innsamlingsaksjon

Få flere givere og øk inntektene med innsamlingsaksjoner, den brukervennlige peer-to-peer innsamlingsløsningen fra Fundraise Up, enkel å konfigurere og tilpasse til alle behovene klubben må ha.

Checkout

Si hei til Checkout! Raskere, smartere, og optimalisert for høyere konvertering, Checkout øker inntektene og forbedrer giveropplevelsen.

Betalingsmetoder

Aksepter donasjoner fra kredittkort, digitale lommebøker og flere. Oppdateres jevnlig med nye betalingsløsninger.

Machine Learning

Øk inntektene ved hjelp av AI-optimalisering som tilpasser donasjonsbeløp individuelt, intelligent oppgraderer givere, og sikrer din klubb mot svindel.

Compliance

Samle inn penger på riktig måte, hvor som helst Sikre dine data, følg statlige standarder og kryss av for enhver etterlevelse med Fundraise Up, den eneste plattformen som tilbyr sertifiseringer for fundraising på bedriftsnivå hvor som helst i verden.

FAQ

Tilgang til platformen for klubben er helt gratis! Det trekkes kun et trasaksjonsgebyr på 2-4% slik at om dere ikke tjener penger så tjener vi ikke noe. 

Dere får tilgang til Fundraise Up, en av verdens fremste innsamlingsplattformer som benyttes av over 3000 profesjonelle innsamlere, inkludert UNICEF Norge. Utforsk mer om Fundraise Up på hjemmesiden.

Det vanlige er at klubber får tilgang i løpet av 1-2 dager.

Siden dette er deres egen plattform, må dere følge en enkel oppsettsprosess for å komme i gang. Instruksjonene vil bli sendt til dere samtidig som dere får tilgang til plattformen. I tillegg tilbys gratis support for å hjelpe dere med eventuelle utfordringer. Vi er her for å hjelpe dere i gang! 

Nei, dere kan slutte å bruke platformen når dere måtte ønske. 

Dere får support direkte fra Fundraise Up. Det er de som vil være ansvarlig for at alt fungere som det skal. 

Ja, givere kan få skattefradrag for gaver til idrettslag. 

Det er dere som fult ut eier data som givere oppgir til dere. Dette er blant annet data som navn, epost, telefonnummer. Dette gjør at dere kan bruke dette til videre kontakt med giver. 

Ja, plattformen gjør det mulig at den enkelte idrettsgren i en klubb kan ha egen tilpasset løsning. Ta kontakt for mer info.